De Experience Adventure XL Kampweek

Experience Adventure XL is de kampweek voor jongeren van 12 t/m 15 jaar en zal dit jaar plaatsvinden van 21 t/m 27 juli 2019. De kosten voor deze week zijn €100.

Ook dit jaar belooft het weer een onvergetelijke ervaring te worden. De leiding is al druk bezig om het programma rondom dit thema samen te stellen. Ook deze kampweek slapen we weer in tenten tussen de koeien. Als je zin hebt, kun je de boer en boerin In de ochtend helpen met het voeren van de koeien.

Vorig jaar zijn we in de wereld van de film gedoken. We hebben een kijkje genomen in een opname studio, geravot in Het Belevenissenbos Lelystad, waterspellen gedaan, gedanst in de disco, spellen in het bos gedaan, bij het kampvuur gezeten, spooktocht gelopen en nog veel meer!

Bekijk hier meer informatie over de kamplocatie of de tarieven en data.

Zin in een onvergetelijke ervaring deze zomer? Geef je snel op!

Mijn zomerkamp ervaring – Moeder van een deelneemster met haar eerste kampervaring

Mijn dochter vroeg al jaren of ze op kamp zou mogen. Na enige twijfel heb ik gekozen om mijn dochter op kamp te laten meegaan met Don Bosco Experience. Na een fijn telefoongesprek met een van de vrijwilligers van Don Bosco Experience heb ik mijn dochter aangemeld. Bij het krijgen van de uitnodiging werd er direct een goede sfeer neergezet, kamp ging van start…

Haar tas werd ingepakt, slaapzak en matje mee en iets wat twijfelachtig kwamen wij aan op het kampterrein. Waar ik als ouder nog iets wat schichtig rondkeek, kreeg ik koffie aangeboden en zag ik mijn dochter naar de trampoline sprinten. Er werd professioneel omgegaan met haar medicijnen, uitleg over kamp en vooral ruimte om afscheid te nemen.

Na een weekje liep ik het kampterrein weer op en het eerste dat ik te horen kreeg was “mam, je bent te vroeg” en vervolgens “mam ik wil nog niet mee”. Ik zag mijn dochter moe maar zeer blij, na even te hebben bijgepraat met de leiding zijn we naar huis gegaan. Thuis heb ik uren moeten horen hoe zaken op kamp gingen van afwassen tot spelletjes maar vooral hoelang ze nog moest wachten tot het volgende kamp.

Lieve leiding/vrijwilligers van Don Bosco Experience bedankt voor de heerlijke week die mijn dochter bij jullie heeft gehad!