De Experience Adventure kampweek

Experience Adventure is de kampweek voor kinderen van 7 jaar t/m 11 jaar van de basisschool en zal dit jaar plaatsvinden van 21 t/m 27 juli 2019. De kosten voor deze week zijn €100.

De kampweek van dit jaar is ook weer in aantocht.  De leiding is al druk bezig om het programma rondom dit thema vast te stellen en allemaal leuke spellen te bedenken.
Ook dit jaar slapen we weer in tenten die vlak naast de koeienwei staan. Altijd al willen helpen in de vroege ochtend met het voeren van de koeien? De boer en boerin kunnen wel wat handjes gebruiken!

Vorig jaar zijn we tijdens de kampweek in de wereld van het filmen gedoken. We hebben onze eigen film gemaakt, camera’s geknutseld en reclame gemaakt door het versieren van T-shirts. Daarnaast hebben we geravot in Het Belevenissenbos Lelystad, gegild tijdens de spooktocht en gedanst tijdens de disco. Het was een grote, onvergetelijke ervaring!

Bekijk hier meer informatie over de kamplocatie of de tarieven en data.

Ook zo’n zin in komende kampweek gekregen? Geef je snel op!

Mijn zomerkamp ervaring – Moeder van een deelneemster met haar eerste kampervaring

Mijn dochter vroeg al jaren of ze op kamp zou mogen. Na enige twijfel heb ik gekozen om mijn dochter op kamp te laten meegaan met Don Bosco Experience. Na een fijn telefoongesprek met een van de vrijwilligers van Don Bosco Experience heb ik mijn dochter aangemeld. Bij het krijgen van de uitnodiging werd er direct een goede sfeer neergezet, kamp ging van start…

Haar tas werd ingepakt, slaapzak en matje mee en iets wat twijfelachtig kwamen wij aan op het kampterrein. Waar ik als ouder nog iets wat schichtig rondkeek, kreeg ik koffie aangeboden en zag ik mijn dochter naar de trampoline sprinten. Er werd professioneel omgegaan met de medicijnen, uitleg over kamp en vooral ruimte om afscheid te nemen.

Na een weekje liep ik het kampterrein weer op en het eerste dat ik te horen kreeg was “mam, je bent te vroeg” en vervolgens “mam ik wil nog niet mee”. Ik zag mijn dochter moe maar zeer blij, na even te hebben bijgepraat met de leiding zijn we naar huis gegaan. Thuis heb ik uren moeten horen hoe zaken op kamp gingen van afwassen tot spelletjes maar vooral hoelang ze nog moest wachten tot het volgende kamp.

Lieve leiding/vrijwilligers van Don Bosco Experience bedankt voor de heerlijke week die mijn dochter bij jullie heeft gehad!