Opgeven als leiding.

Ben jij degene die de volgende vragen met JA kan beantwoorden? Geef je dan snel op als leiding!

 

1. Ben je 18 jaar of ouder en kun je achter de werkwijze van Don Bosco Experience staan?

2. Wil jij je voor 100% inzetten, ook als je het door vermoeidheid even niet meer ziet zitten?

3. Ben je bereid actief mee te denken tijdens het leidingweekend?

4. Vind je het leuk om van 's morgens vroeg tot 's avonds laat actief te zijn met een groep kinderen?

5. Vind je het een uitdaging om met een groep mensen die je nauwelijks kent, geweldige activiteiten in elkaar te zetten
    om de perfecte kampweek te kunnen draaien?

6. Kun je omgaan met veranderingen in het programma, m.a.w. ben je flexibel?

7. Kun je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen?

Heb jij zin om een onvergetelijke week of weekend, met een gezellig en enthousiast leidingteam te draaien, om de deelnemers een vakantie om nooit te vergeten te geven?  Geef je dan snel op als leiding voor een geweldige kampweek!

Aanmelden als leiding voor een van onze kampen kan heel eenvoudig, download hieronder een van ons inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier vul je zo volledig mogelijk in en stuurt deze terug via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via post naar het op het formulier aangegeven adres. Heb je nog vragen over het leiding zijn tijdens een van onze kampen of over het aanmelden dan kun je ook bij bovenstaand mail adres terecht of via tel.nr. 06-57639374 (Eliene Verhoeven)

Wanneer het ingevulde formulier bij ons binnen is krijgt je van ons een bevestiging van ontvangst en verdere informatie. Het leidingteam komt voor het eerst bij elkaar tijdens het leidingweekend op 8 en 10 juni 2018 (voor leiding die dit jaar voor het eerst meegaat begint het programma al op vrijdagavond 8 juni).

Tijdens dit leidingweekend leer je je mede leiding kennen en maak stel je samen het programma van de kampweek samen. Hou dit weekend dus zeker vrij in je agenda.

Heb je al eerder vragen, aarzel dan niet en stel ze gerust. Wij doen er alles aan om de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Leiding inschrijfformulier kampen 2018

Agenda

Geen evenementen